GRS Milieu logo restyle ontwerp
GRS milieu logo visitekaartje ontwerpen
GRS Milieu visitekaartje ontwerpen
GRS milieu desktop image
GRS Milieu logo restyle

Over het Project

GRS Milieu kwam met de vraag voor een logo restyle. “Kun je ons logo meer van deze tijd maken en zorgen dat bestaande klanten de link met het verleden erin terug kunnen zien?” Een vraag die wij bij The Fresh Connection heel leuk vinden.

We hebben er voor gekozen de originele driehoek met afgeronde hoeken, in de originele stand als uitgangspunt te nemen. De kleur blauw hebben we ook behouden en hebben daar groen en bruin aan toegevoegd. Deze staan nu voor lucht, water en aarde. Door ook een nieuwe moderne letter te gebruiken en aan de driehoek een grondboorgat en schaduw toe te voegen zijn we tot een beeldmerk gekomen wat de lading van de activiteiten van GRS Milieu dekt. Ter ondersteuning is de tag line ‘Boden | Onderzoek | Advies’ toegevoegd.

Als huisstijl elementen wordt het drie kleuren verloop met of zonder golf toegepast. Voor het verloop met de golf gebruiken we een lineair verloop van bruin naar groen naar blauw onder een schuine hoek. Voor volvlakken zoals de achterkant van het visitekaartje en de bureaublad afbeeldingen gebruiken we een verloop waarbij de drie kleuren, vol in drie hoeken beginnen en in het midden samen komen.

Omvang:

  • Logo restyle ontwikkeling
  • Visitekaartjes
  • Bureaublad-achtergronden
  • Website
Related Projects
Lars Verkerk Camerawerk Logo ontwikkelingKintzugi beauty brand