Reclame-regisseur Ivo Mostertman wilde zijn meest recente, beste werk groot en scherp presenteren aan de bezoekers van zijn site zonder concessies te doen aan navigatie en gebruikersgemak.

Achtergrond Video Slider

We hebben een site-intro met achtergrond video slider voor hem ontwikkeld. De video past zich aan de grootte van het browser window aan terwijl hij vloeiend blijft spelen. Zijn logo, de knoppen en controlers liggen over de video heen vandaar achtergrond video. Als de gebruiker naar de volgende commercial gaat via een button schuift het nieuwe beeld van rechts het window in, vandaar “slider”. Momenteel worden er 2 commercials van Ivo getoond maar het kunnen er net zo goed 10 zijn.

Mobiel alternatief

Omdat op mobile devices achtergrond video nog niet mogelijk is hebben we speciaal voor de smartphones een pagina gemaakt waar je automatisch terecht komt als je met je telefoon naar zijn site gaat. Je kunt zelfs via een button bellen met Ivo om hem te complimenteren met zijn prachtige commercials.

achtergrond video

  • Heb jij een website die niet erg toegankelijk is voor smartphones?
  • Je budget laat niet toe een hele nieuwe site te bouwen die zich aanpast aan elk device?

Dan heb ik een betaalbare oplossing voor je.
Ik kan jou helpen met het ontwikkelen van een paar simpele pagina’s met je belangrijkste gegevens, zodat de smartphone gebruikers die jouw site bezoeken duidelijk kunnen vinden wat zij zoeken.